Αναζήτηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Κοντά σας εδώ και 30 χρόνια

Μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας εδώ και 30 χρόνια, κι εμείς σας την ανταποδίδουμε με εκλεκτά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές.

Γιατί το τραπέζι σας αξίζει μόνο το καλύτερο, και στην Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος κάνουμε κάθε προσπάθεια για να το έχετε καθημερινά.

Ξεκινώντας πάντα από το κρέας, που είναι και η οικογενειακή μας παράδοση, φτιάξαμε μια σύγχρονη αλυσίδα καταστημάτων που σας προσφέρει όλα όσα δίκαια απαιτεί ένας καταναλωτής σήμερα: αδιαπραγμάτευτη και σταθερή ποιότητα, εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Και το επιτυγχάνουμε χάρη στη γνώση, την εμπειρία μας, τον προσωπικό μας κόπο, και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια.

• Όλοι οι προμηθευτές μας είναι ελεγμένοι και πιστοποιημένοι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποιότητα του κρέατος.

• Σε κάθε νέο εν δυνάμει προμηθευτή πραγματοποιούμε επίσκεψη με δικό μας τεχνολόγο τροφίμων που διενεργεί δειγματολογικούς ελέγχους ποιότητας και επιβεβαιώνει την κατάσταση των εγκαταστάσεων καθώς και των διαδικασιών που ακολουθούνται.

• Ως απόγονοι της οικογένειας Ρίζου από το Μέτσοβο, που υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του συνεταιρισμού Πίνδος, τιμάμε σταθερά την παράδοση και το μεράκι για το καλό, αγνό κρέας. Με το ίδιο ακριβώς μεράκι αντιμετωπίζουμε και κάθε άλλο προϊόν που μπαίνει στα ψυγεία ή στα ράφια μας, για να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

 
ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

1985: Ο πατέρας Δημήτριος Ρίζος έρχεται από το Μέτσοβο στην Αθήνα και φτιάχνει ένα πρατήριο πτηνοτροφίας με τμήμα κρεοπωλείου στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Από πάππου προς πάππου, ο πατέρας Δημήτριος και αρκετοί συγγενείς του διατηρούσαν την παράδοση της πτηνοτροφίας στο όμορφο Μέτσοβο. Μάλιστα μέλη της οικογένειας Ρίζου συμμετείχαν στην ίδρυση του συνεταιρισμού πτηνοτροφίας Πίνδος.

2003: H νέα γενιά παραλαμβάνει την σκυτάλη. Οι γιοί του Δημήτριου Ρίζου, Ευάγγελος και Παύλος, αρχίζουν να σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για την παραδοσιακή επιχείρηση, με το βλέμμα στραμμένο στην υπεραγορά κρέατος.

2004: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος στα Άνω Λιόσια.

2011: Ανοίγουν δύο ακόμα υπερσύγχρονα καταστήματα Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος, στις Αχαρνές και στον Νέο Κόσμο.

2012: Το Γαλάτσι αποκτά τη δική του Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος.

2017: Ανοίγει το μεγαλύτερο μέχρι τώρα κατάστημα της αλυσίδας Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος, στο Ίλιον.

2018: Ο Παύλος και ο Ευάγγελος Ρίζος ανοίγουν ένα υπερσύγχρονο κατάστημα Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος στο Γαλάτσι, με 60 θέσεις parking. Επίσης ετοιμάζονται για ένα ακόμα κατάστημα στα Άνω Λιόσια.